Com us atendrem?

Al nostre Centre de Psicologia Infantil i Juvenil, ens comprometem a oferir-vos un servei d'atenció al client empàtic, professional i personalitzat. Volem que us sentiu còmodes i recolzats en tot moment. Aquí us expliquem com us atendrem:

1. Atenció Personalitzada

Cada nen i jove és únic, i nosaltres ho sabem. El nostre equip de psicòlegs especialitzats està preparat per escoltar i entendre les vostres necessitats, oferint un tractament personalitzat que s'adapta a cada situació particular.

2. Entorn Acollidor i Segur

El nostre centre està dissenyat per crear un ambient segur i acollidor per als nens i joves. Volem que us sentiu còmodes i tranquils durant les sessions, promovent un espai de confiança.

3. Comunicació Eficaç

Estem disponibles per a vosaltres a través de diferents canals de comunicació: telèfon, correu electrònic i reunions presencials. Ens assegurem de mantenir-vos informats sobre el progrés i les necessitats del vostre fill o filla.

4. Resposta Ràpida i Atenta

Sabem que la vostra preocupació és important. Per això, ens comprometem a respondre les vostres consultes amb rapidesa, proporcionant informació clara i detallada sobre el procés terapèutic i els passos a seguir.

5. Professionals Altament Qualificats

El nostre equip està format per psicòlegs altament qualificats i amb una àmplia experiència en l'àmbit infantil i juvenil. Estem en constant formació per oferir les millors tècniques i estratègies terapèutiques.

6. Seguiment Continu i Millora

Realitzem un seguiment constant del progrés del vostre fill o filla per assegurar-nos que el tractament està sent efectiu. A més, estem sempre oberts als vostres comentaris i suggeriments per millorar el nostre servei.

7. Tracte Proper i Respectuós

El nostre objectiu és que us sentiu escoltats i respectats en tot moment. Us oferim un tracte proper, empàtic i respectuós, fomentant una relació de confiança i suport mutu.

Gràcies per confiar en el nostre Centre de Psicologia Infantil i Juvenil. Estem aquí per ajudar-vos i assegurar-nos que el vostre fill o filla rebi l'atenció i el suport que necessita.